Colinde la muzeu

Hila Ovidiu

Colindele au rasunat joi la Muzeul National Brukenthal. Aici elevele sectiei de canto popular a Scolii de Arte din Sibiu au sustinut un adevarat recital. Alaturi de profesoarele lor tinerele talente au interpretat colinde transilvanene.

S-au pregatit temeinic saptamani in sir, iar joi au mers sa rupa gura targului. Si nu oriunde, ci tocmai in curtea baronului brukenthal. Vorbim despre o parte dintre elevii sectiei de canto popular ai Scolii Populare de Arte si Meserii Ilie Micu din Sibiu. Aalaturi de tinerele talente au fost si cele doua profesoare Alina Pinca si Mariana Anghel.Tinerii au interpretat colinde traditionale transilvanene. Cu fiecare vers in parte au reusit sa smulga aplauze si lacrimi din ochii ascultatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campania de ajutorare a copiilor din Fofeldea s-a incheiat cu succes

Mos Craciun a ajuns la Fofeldea. Copiii care locuiest in acest satuc au primit de la reprezentantii Muzeului Astra cadourile obtinute prin bunavointa sibienilor. Aproape 80 de copii au plecat acasa cu jucarii, hainute si dulciuri. Acesta a fost cel de-al cincilea an consecutiv in care sibienii au avut ocazia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro