Colectie de necuvantatoare

Hila Ovidiu

Muzeul National Brukenthal colectioneaza nu doar obiecte ce au apartinut baronului, ci si animale. Dupa sediul central care s-a imbogatit in urma cu cativa ani cu Antonello si Donatello, cei doi motani vedeta, Muzeul de Istorie Naturala are in custodie 2 cinteze australiene. Pasarelele au fost donate de catre un sibian, iar la 3 luni de cand sunt in grija muzeului au deja si 3 puisori.

Unitatile ce compun Muzeul National Brukenthal isi fac colectie de necuvantatoare. Dupa celebrii motani de la palat, a venit randul Muzeului de Istorie Naturala sa ia in ingrijire vietati. Vorbim despre o pereche de cinteze australiene primite cadou din partea unui sibian. Pasarelele nu au fost inca prezentate publicului, dar daca s-ar hotara acest lucru cu siguranta ar deveni emblematice penru unitatea muzeala. Familia de cinteze si-a sporit de cateva zile numarul demembri. Pasarelele au devenit parintii a 3 puisori superbi. Pe langa pasarile de la Muzeul de Istorie Naturala si pisicile de la Palatul Brukenthal, la Muzeul de Vanatoare si-a gasit camin un caine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pot mare la Loto

Reportul la Loto 6 din 49 creste de la o saptamana la alta. Cum nimeni nu  mai castigat din aprilie, in aceasta saptamana reportul depaseste 13 milioane de lei. Urmatoarea extragere va fi duminica, 15 iulie, cand un norocos ar putea castiga marele pot. Premiul de la categoria I la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro