Cod galben de vreme rea

Hila Ovidiu

Cod galben de ploi si ninsori pentru o mare parte din tara. Afectata va fi si partea de sud a judetului nostru. Avertizarea meteo intra in vigoare miercuri dimineata si este valabila pentru mai bine de 24 de ore.

Avertizarea meteorologica a fost emisa marti la orele pranzului si intra in vigoare din 23 martie de la ora 08.00. Ramane valabila cel putin pana joi la ora 11.00. Meteorologii spun ca in acest interval sunt asteptate ploi insemnate cantitativ, precipitatii mixte si ninsori la munte. Specialistii in meteorologie spun ca aria precipitatiilor va cuprinde intreaga tara dinspre sud-vest. Va incepe cu ploi iar din noaptea de miercuri spre joi si pe parcursul primei parti a zilei de joi precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In zonele montane vor predomina ninsorile si se va depune un nou strat de zapada.

Sub incidenta acestui cod galben intra si partea de sud a judetului Sibiu. In total vor fi afectate 21 de judete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

4 in 1 la...infractiuni rutiere

Infracţiuni la pachet, comise de o singura persoana. Este vorba despre un barbat de 39 de ani care a fost prins beat la volan, fara permis, cu masina neinmatriculata si cu placute false de inmatriculare. Barbatul risca sa ajunga dupa gratii. Politistii l-au tras pe dreapta pe barbatul in varsta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro