Cod galben de vreme rea

Dupa doua zile insorite precipitatiile revin in forta! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea, valabil pana in 1 iunie! Atentionarea meteo vizeaza mai bine de jumatate din teritoriul tarii.

Primul avertisment meteo a fost emis pentru perioada 28 mai ora 14.00 urmand sa fie valabil pana in 29 mai la ora 02.00. Ulterior, in functie de evolutia fronturilor atmosferice, meteorologii au emis o noua avertizare de tip cod galben. Aceasta este valabila pana in 1 iunie la ora 10.00. Vizate sunt localitatile din Banat, Crisana, Maramures, Oltenia, Transilvania, nordul Munteniei dar si nord-vestul Moldovei.

Specialistii in meteorologie spun ca in perioada mentionata sunt asteptate descarcari electrice, ploi torentiale ce pot ajunge pana la 50 de litri pe metrul patrat, vijelii si pe alocuri grindina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Donatii de aparatura pentru maternitatile din Sibiu si Medias

Cand vine vorba de nasteri, numarul prematurilor e in continua crestere chiar si in judetul Sibiu. Anul trecut spre exemplu, 10% dintre micutii nascuti la Maternitatea Sibiu au venit pe lume inainte de vreme. Pentru a le putea salva viata prematurilor, medicii au nevoie de aparatura performanta care sa le […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro