Cod galben de ploi in toata tara

Hila Ovidiu

Luni a fost singura zi de vara adevarata din aceasta perioada. Incepand de marti dimineata intreaga tara se afla sub cod galben. Avertizarea meteo vizeaza ploi torentiale, grindina si vijelii.

Daca in cea de-a doua zi de Rusalii ne-am bucurat de soare si vreme de vara in adevaratul sens al cuvantului, incepand de marti dimineata si pana miercuri seara prognozele meteo nu sunt deloc placute. Meteorologii au emis o avertizare cod galben, fenomenele vizate fiind ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si pe alocuri grindina. Codul intra in vogoare in data de 5 iunie la ora 10.00 si va expira tocmai miercuri la ora 18.00. specialistii in meteorologie mai spun si ca in perioada mentionata in anumite zone cantitatile de apa pot depasi 50-60 de litri pe metrul patrat in special in zonele de deal si de munte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hramul Bisericii... la Catedrala

Cea de-a doua zi de de Rusalii a fost sarbatorita cu mare fast la Sibiu. La Catedrala Mitropoliei a fost sarbatorit Hramul Bisericii. La slujba au participat inalte fete bisericesti, autoritati locale dar si fostul presedinte al tarii Emil Constantinescu. Crestinii de pretutindeni au sarbatorit luni ce-a de-a doua zi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro