Cod galben de ninsori in Sibiu si alte mai bine de 20 de judete

Hila Ovidiu

Iarna revine in forta!!! Meteorologii au anuntat că de luni si pana miercuri revin ninsorile iar vantul va sufla cu putere. Cel mai rau va fi in zonele montane unde zapada va fi viscolita.

Prima atentionare meteo a intrat in vigoare luni la ora 20.00 si ramane activa pana in 13 februarie la ora 10. In acest interval sunt asteptate precipitatii moderate cantitativ si intensificari temporare ale vantului in 24 de judete printre care si Sibiul.
Cea de-a doua avertizare cod galben vizeaza zonele montane inalte si este valabila pana in13 februarie la ora 02.00. In intervalul mentionat se va depune un strat consistent de zapada iar, la altitudini de peste 1500 de metri vantul va sufla cu pana la 90 de kilometri pe ora, viscolind zapada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O femeie suspecta de gripa, a decedat in ciuda eforturilor medicilor de a o salva

Iarna revine in forta!!! Meteorologii au anuntat că de luni si pana miercuri revin ninsorile iar vantul va sufla cu putere. Cel mai rau va fi in zonele montane unde zapada va fi viscolita. Prima atentionare meteo a intrat in vigoare luni la ora 20.00 si ramane activa pana in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro