Cod galben

Hila Ovidiu

Inca un cod galben de ploi si vijelii. Avertizarea meteo vizeaza aproximatv trei sferturi de tara. Sibiul nu se numara printre exceptii.

temp_judete_udflnp2s7a96253md6t1ter2abo1l3u0_83
Primul cod galben a fost emis pentru perioada 10 iulie incepand cu ora 18.00 si pana in 11 iulie pana la 09.00 dimineata. Pentru acest interval instabilitatea atmosferica va fi accentuata la inceput in Crisana, Banat, Oltenia si zonele montane iar apoi va cuprinde Transilvania, Muntenia si nordul Moldovei. Se asteapta averse cu caracter torential si cantitati de apa ce pot ajunge si pana la 60 de litri pe metrul patrat. Acestea vor fi dublate de intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si pe alocuri chiar grindina. Ulterior meteorologii au venit cu o noua avertizare cod galben. Practic a fost prelungit codul existent pana in data de 11 iulie ora 23.00. asta inseamna ca pe parcursul zilei de vineri ne asteptam la instabilitate atmosferica in zonele de munte si cele din nordul tarii. Vorbim despre ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si pe alocuri grindina. Cantitatile de apa vor ajunge pana la 50 de litri pe metrul patrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Daniel Constantin la Sibiu

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a fost joi la Sibiu. Acesta s-a intalnit cu oieri din aproape toata tara pentru a discuta problemele din domeniu. Una dintre cele mai dureroase probleme pentru crescatorii de oi si capre o reprezinta numarul de caini de paza pe care au voie sa il detina. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro