Cod galben

Hila Ovidiu

Inca un cod galben emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie. Aceasta vizeaza printre altele judetele Alba, Sibiu, Mures, Brasov, Covasna si Harghita si este valabila pana miercuri dimineata la ora 6.00 cu posibilitate de prelungire sau reemitere in cursul dupa amiezei. De marti si pana miercuri sunt asteptate ploi torentiale, grindina, descarcari electrice si vant puternic.

In urma cu cateva ore a fost emisa o noua avertizare meteo ce vizeaza si judetul nostru. Codul galben a intrat in vigoare marti la ora 15.00 si este emis pana miercuri la primele ore ale diminetii. In perioada mentionata instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse cu caracter torential, descarcari electrice, grindina pe alocuri si pe arii restranse intensificari ale vantului. Cantitatile de apa vor putea depasi pe alocuri 40 de litri pe metrul patrat. Astfel de conditii meteo pot avea  ca si consecinta indundatii. Este posibil ca in cursul zilei de miercuri sa fie emisa o noua avertizare meteorologica in functie de circulatia frontului atmosferic. Meteorologii mai spun insa ca in weekend exista toate premisele pentru soare si temperaturi demne de anotimpul in care ne aflam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Garaje noi pentru Serviciul de Ambulanta Sibiu

Serviciul de Ambulanta Sibiu a obtinut, in sfarsit, autorizatia de demolare a vechii hale de garaje si de contructiei a noii cladiri care va gazdui autospecialele de interventie. Seful Serviciului, Ovidiu Luca, spera ca noua constructie sa fie terminata pana la iarna. Pana in iarna, Serviciul judetean de Ambulanta ar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro