Coada si imbranceli la Cresa nr. 2 din Sibiu

Hila Ovidiu

Zeci de parinti s-au inghesuit miercuri dimineata la Cresa nr 2 din Sibiu, pentru a prinde un  loc pentru copiii lor. Multi dintre ei stateau la coada inca de luni. 40 de parinti incearca sa-si inscrie copiii pe 20 de locuri.

Sa-si trimita copilul la cresa, a devenit o aventura pentru multi dintre parinti. Oamenii stau cu zilele la cozi interminabile si sunt capabili de orice sacrificiu pentru a prinde un loc pentru copilul lor. La cresa numarul 2 din Sibiu, celor 34 de parinti care s-au pus la coada la inscrieri de luni incoace, miercuri, la primele ore ale diminetii, cand au inceput inscrierile, li s-au adaugat si alti parinti disperati. Acestia insa, nu au avut sperante prea mari, mai ales ca tabelele erau deja facute de parintii si rudele care asteptau de zile bune in fata cresei, pe ploaie si soare.Oamenii au facut si au verificat constiincios tabelele intocmite din timp, astfel incat nimeni sa nu fie lasat pe dinafara si sa aiba prioritate cei care stau la coada de  cateva zile. In final, la ora 7 dimineata, cand s-a dat startul inscrierilor, au intrat tot cate trei parinti, in ordinea sosirii. Cei care au iesit, s-au simti usurati ca au reusit macar sa-si inscrie copilul sau nepotul.Reprezentantii Primariei ii dezamagesc insa pe multi dintre parintii care au stat zile in sir la coada. Au fost 40 de solicitari, iar cresa are disponibile doar 20 de locuri. In plus, cele 20 de locuri nu vor fi ocupate in ordinea sosirii la coada, ci dupa analizarea dosarelor depuse, in baza unor criterii dinainte stabilite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coada si imbranceli la Cresa nr. 2 din Sibiu

Zeci de parinti s-au inghesuit miercuri dimineata la Cresa nr 2 din Sibiu, pentru a prinde un loc pentru copiii lor. Multi dintre ei stateau la coada inca de luni. 40 de parinti incearca sa-si inscrie copiii pe 20 de locuri.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro