CJ vrea depozite pentru produsele agro alimentare

Hila Ovidiu

O piata volanta si macar un depozit de pastrare a marfurilor agro-alimentare. Acestea sunt ambitiile actuale ale Consiliului Judetean pentru a sprijini producatorii din Sibiu. Iar daca pana la constructia depozitelor o sa mai treaca putin timp, piata volanta va fi inaugurata chiar in prima zi a lui septembrie.

 

Pana sa fie construite depozite pentru produsele agro-alimentare sollicitate de catre producatorii din judet o sa mai treaca putina vreme. Consiliul judetean doreste ca prin acest demers sa ii sprijine pe producatorii mici si mijlocii din judet. In aceste depozite ar urma sa aibe loc achizitia, selectia si pastrarea marfurilor proaspete de la producatori pentru livrarea lor in reltelele de magazine. Din 1 septembrie insa va fi deschisa o noua piata in Sibiu. Este vorba despre o minipiata volanta deschisa numai o zi pa saptamana pentru inceput ce va fi amplasata in zona Salii Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rutierii, pe sosele in weekend

Si in acest sfarsit de saptamana politistii rutieri se vor afla la datorie. Oamenii legii vor desfasura o serie de actiuni pe linia prevenirii si combaterii principalelor cauza provocatoare de accidente rutiere, respectiv viteza, consumul de alcool la volan, depasirile neregulamentare sau neacordarea de prioritate. Daca e sfarsit de saptamana, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro