CJ vrea asfaltarea drumului catre Sadinca

Hila Ovidiu

Consiliul Judetean doreste sa dea bani pentru a facilita accesul la Manastirea Sadinca. Mai exact, suma de aproape 343 de mii de lei care revine judetului in urma rectificarii bugetare ar putea fi directionata catre asfaltarea drumului de aces la manastire. Propunerea ar trebui insa sa treaca de votul consilierilor judeteni.

Aproximativ 343 de mii de lei. Atat a primit judetul Sibiu din partea Guvernului in urma rectificarii bugetare. Cu acesti bani seful Consiliului judetean ar dori asfaltarea drumului ce duce catre manastirea Sadinca. Si asta dupa ce atat conducerea lacasului de cult cat si sibienii care merg acolo au solicitat acest lucru. In acest sens exista deja un proiect realizat insa suma totala este de 2,2 milioane de lei. Alte sugestii pentru acesti bani ar putea fi folosirea lor pentru ajutorarea familiilor sarace, directionarea sumelor catre un anumit proiect sau impartirea banilor catre toate consiliile locale. Daca se va lua in considerare varianta din urma, fiecare primarie din judet ar urma sa primeasca aproximativ 5 mii de lei, bani multi prea putini. Oricare dintre variante trebuie sa treaca de votul consilierilor judeteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pe sfarsit...

Daca doriti sa cumparati fructe de padure ar trebui sa va grabiti. Comerciantii de la piata spun ca au scos la taraba ultima recolta de afine, catina, mure si coacaze. La piata Cibin au mai ramas doar 2 tarabe de unde mai pot fi cumparate fructe de padure. Comerciantii spun […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro