CJ Sibiu scoate la licitatie studiul de prefezabilitate pentru Centura de Sud a Sibiului

stiri redactie

Se face primul pas pentru noua centura ocolitoare a Sibiului! Consiliul Judetean liciteaza studiul de prefezabilitate pentru zona de sud! Pentru acest proiect a fost alocata suma de 290 de mii de lei.

Pentru aceasta suma firma care va castiga licitaia va trebuiu sa traseze traseul centurii care ar urma sa treaca prin Sibiu, Cisnadie Cristian si Selimbar.

Cei interesati isi pot depune ofertele pana in 2 octombrie.  Dupa semnarea contractului, castigatorii vor avea la dispozitie 60 de zile pentru elaborarea studiului.

Din punct de vedere juridic terenurile in cauza apartin Statului Roman, UAT-urilor din zona sau persoanelor fizice. Economic vorbind terenurile sunt atat in intravilan cat si in extravilan si pot fi expropriate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Investitii in Parcul Tineretului

Se face primul pas pentru noua centura ocolitoare a Sibiului! Consiliul Judetean liciteaza studiul de prefezabilitate pentru zona de sud! Pentru acest proiect a fost alocata suma de 290 de mii de lei. Pentru aceasta suma firma care va castiga licitaia va trebuiu sa traseze traseul centurii care ar urma […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro