Circulati prudent si respectati regulile rutiere

Hila Ovidiu

In acest sfarsit de saptamana calduros, majoritatea sibienilor vor prefera sa isi petreaca timpul in aer liber, la gratare sau la plaja, dar cu siguranta nu vor uita sa mearga nici la vot. Politistii rutieri se asteapta astfel la valori foarte ridicate de trafic pe principalele drumuri nationale, si nu numai. Tocmai de aceea oamenii legii ii sfatuiesc pe soferi sa fie foarte prudenti, sa respecte limitele de viteza impuse pe anumite sectoare de drum si sa nu se aventureze in depasiri periculoase.

Cu siguranta fiecare dintre dumneavoastra vrea sa isi petreaca acest minunat sfarsit de saptamana departe de casa, la munte sau la mare, sau cel putin in mijlocul naturii, dar fiti cu mare bagare de seama la drum. La fel ca dumneavoastra gandesc foarte multi sibieni, iar soselele se vor aglomera. Nerabdatori sa ajunga la destinatie, multi conducatori auto apasa prea tare pedala de acceleratie sau se aventureaza in depasiri foarte riscante, la limita. Asa se petrec de obicei cele mai grave accidente rutiere, soldate cu pierderi de vieti omenesti. Pentru a ajunge in siguranta acasa, la familiile dumneavoastra, si pentru a va bucura in tihna de acest sfarsit de saptamana fierbinte, politisti rutieri sibieni au cateva recomandari pentru soferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Legumele si fructele la control

Inspectorii OPC Sibiu i-au luat la puricat pe comerciantii si producatorii care vand legume si fructe in Piata Cibin. Iar neregulile s-au tinut lant. Principalele abateri constatate au fost lipsa afisarii preturilor, a denumirii produselor, a tarii de origine sau lipsa documentelor de provenienta a marfii. Amezile aplicate, in special […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro