Cine pe cine angajaza?!

Hila Ovidiu

In ziua de astazi doar cei care au studii superioare mai pot spera sa isi gaseasca un loc de munca. Si aici, sunt cautati cu predilectie specialistii in inginerie si cei in IT. Ceva sanse de angajare mai au si absolventii de postliceale sanitare.

De la an la an pe piata fortei de munca se cer tot mai multi absolventi de studii superioare. La mare cautare sunt specialistii in calculatoare dar si cei in diferite ramuri ale ingineriei. Spre exemplu, numai la bursa locurilor de munca pentru absolventi organizata de filierele judetene ale ANOFM au fost oferite spre ocupare mai bine de 24 de mii de locuri de munca. La momentul de fata angajatorii cauta consilieri vanzari, economisti, manageri, programatori, inspectori de asigurari, analisti si medici. Cei care isi doresc un loc de munca pot fie sa ia legatura direct cu angajatorul, fie sa apeleze la serviciile AJOFM sau chiar sa foloseasca aplicatiile on line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractiuni la regimul rutier

Politistii rutieri nu au avut deloc liniste in ultimele 24 de ore. Acestia au avut de-a face cu infractorii. Printre ei un sofer ce conducea o masina neinmatriculata, unul care nu avea permis corespunzator pentru autoturismul la volanul careia se afla si altul care nu avea permis de conducere deloc. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro