Cimitir mai mare

Hila Ovidiu

Cimitirul sibian s-a extins cu 2,8 hectare. Municipalitatea a achizitionat 11 parcele de teren ce vor fi trtansformate in locuri de veci. Acestea au fost achizitionate la pretul de 25 de euro pe metrul patrat iar sibienii le vor putea folosi pe baza unui contract de concesiune valabil 25 de ani de la data la care a fost incheiat.

Cimitirul Municipal dateaza din 1907 si are aproape 81 de mii de locuri de veci dintre care mai bine de 77 de mii sunt ocupate. Municipalitatea a mai achizitionat aproape 3 hectare de teren pentru a extinde Cimitirul.Cele 11 parcele achizitionate vor creste capacitatea cu aproximativ 4800 de locuri. Sibienii pot achizitiona locurile de veci prin contract de concesiune, la pretul de 1000 de lei, sau in regim de urgenta pentru aproximativ 300 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incaltaminte periculoasa

Aveti mare grija de unde cumparati incaltaminte si ce incaltaminte cumparati. Inspectorii OPC au verificat 10 operatori economici care comercializau astfel de produse si la toti au gasit nereguli. In total au acordat 4 avertismente si 6 amenzi. Incaltamintea pe care o cumparati din magazin nu e intotdeauna de cea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro