Chinez ilegal in Sibiu

Hila Ovidiu

Un tanar cetatean chinez s-a ales cu amenda si a primit decizie de parasire a Romaniei dupa ce a fost prins de catre politistii din cadrul Biroului pentru Imigrari Sibiu, la catreva zile dupa ce ii expirase viza de tranzit.

Un tanar chinez, asociat la o firma din Sibiu, nu s-a bat nicicum dus din orasul de pe malurile Cibinului. Barbatul avea doar viza de tranzit pentru Romania, dar odata ajuns la Sibiu, nu a mai plecat de aici. Dupa expirarea vizei, politistii de la Biroul de Imigrari Sibiu l-au amendat si i-au pus in vedere sa paraseasca tara noastra. Nu s-a conformat asa ca, dupa numai o saptamana, politistii i-au batut din nou la usa. De aceasta data pe numele lui a fost emisa o decizie de returnare, pe care nu o mai poate ignora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidente electorale cu iz penal

Ziua Referendumului nu a fost lipsita de incidente in judetul Sibiu. In total au fost sesizate opt incidente electorale, dintre care doar doua au facut obiectul cercetarii penale, iar unul a fost sanctionat cu amenda. Ziua de duminica, ziua Referendumului, nu a fost deloc linistita pentru politistii sibieni. In decursul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro