Cetcetati pentru tentativa de furt

Hila Ovidiu

Doi barbati de 19 si 29 de ani sunt cercetati de catre politistii sibieni pentru tentativa la infractiunea de furt. In toiul noptii, cei doi au patruns intr-o balastiera si au sapat dupa cabluri si fier. Au fost prinsi in flagrant de catre politistii care i-au si retinut.

Doi barbati din Porumbacu de Sus sunt cercetati penal de catre politistii din Avrig pentru tentativa la infractiunea de furt calificat. Cei doi, in varsta de 19, respectiv 29 de ani, au fost prinsi in flagrant de catre oamenii legii in timp ce se aflau in balastiera unei societati comerciale din localitate. Acestia sapasera un  sant cu lungimea  de aproximativ 2 metri si adancimea de 60-70 de centimetri, iar de acolo incercau sa scoata cablurile din reteaua de inalta tensiune. Norocul celor doi a fost ca cele 3 cabluri nu se aflau sub tensiune, dar ghinionul a fost ca o patrula de ordine publica i-a surprins in actiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3 companii aeriene sunt interesate de Aeroportul International Sibiu

Se cauta solutii pentru atragerea cat mai multor companii care ofera curse aeriene low cost. Pana la ora actuala 3 companii s-au aratat interesate de colaborari cu Aeroportul International Sibiu. Taxa de aeroport este de 12 euro in momentul de fata si exista premisele ca aceasta sa fie redusa la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro