CERCETAȚI PENTRU TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURI DE MARE RISC

stiri redactie

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat 7 percheziții, pe raza municipiului Brăila, în urma cărora au ridicat mai multe doze de droguri de mare risc. Trei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc au fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 22 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați au efectuat şapte percheziţii, pe raza Municipiului Brăila, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc.

În urma acestor activități, au fost ridicate 17 doze de cocaină, în greutate totală de 13,7 grame, un grinder metalic ce conținea substanțe vegetale mărunțite, cu aspect de muguri, 10.500 de euro, 12.500 de lei și 300 de franci elvețieni, precum și 10 telefoane mobile.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna noiembrie 2018, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani, toți din municipiul Brăila, ar fi constituit un grup infracțional care avea ca activitate traficul și consumul de droguri de mare risc, respectiv cocaină, pe raza municipiilor Galați și Brăila.

Cei trei au fost reținuți, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și S.A.S. din cadrul I.P.J. Brăila. De asemenea, la activități au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Galați și I.J.J. Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AȚI VĂZUT ACEASTĂ FEMEIE?

Polițiștii sibieni caută o femeie în vârstă de 37 de ani a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată în ziua de 23 octombrie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112. La data de 23 octombrie a.c., prin plângere scrisă […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro