Cercetati pentru furt din magazin

Hila Ovidiu

Trei femei din Valcea sunt cercetate de catre politistii sibieni dupa ce au sustras imbracaminte in valoare de aproximativ 500 de lei dintr-un magazin. Suspectele au folosit o metoda veche de cand lumea, dar nu le-a reusit. Au imbracat hainele sustrase pe sub hainele lor, insa au fost prinse usor.

Trei femei si un barbat, toti din Valcea, au ajuns dupa gratii dupa ce au sustras haine in valoare de 500 de lei dintr-un magazin din Talmaciu. Cele trei tinere cu varste cuprinse intre 21 si 22 de ani au imbracat si au dosit hainele noi pe sub hainele lor, iar apoi au parasit pur si simplu magazinul. Dupa ce si-a dat seama de lipsa hainelor, gestionarul a sunat imediat la Politie. Oamenii legii au reusit sa opreasca repede masina in care se aflau femeile. Atat ele, cat si soferul autoturismului, cel care le-a ajutat de fapt sa comita infractiunea, au fost retinuti in arest pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mopedistii in colimator

Politisti rutieri sibieni le-au pus gand rau mopedistilor. Oamenii legii vor desfasura ample actiuni de verificare a conducatorilor acestor vehicole, pentru a minimaliza riscul de accidente la care acestia sunt expusi. Nici soferii nu pot sta linistiti. Sambata, rutieri isi amplaseaza radarele in cascada la limita cu judetul Brasov. Atentie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro