Cercetati penal pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Inca doua persoane s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. Primul dintre cei picati pe mana politistilor rutieri este un tanar de 25 de ani care nu avea permis pentru nicio categorie auto. Cel de-al doilea conducea o masina neinmatriculata.

index

Tanarul prins la volan fara niciun fel de permis de conducere a incaput pe mana politistilor pe strada Constantin Noica din Sibiu. Oamenii legii l-au oprit initial pentru un control de rutina. Abia cand i-au cerut actele au aflat ca acesta nici nu stie macar cum arata un permis de conducere. Tanarul s-a ales cu dosar penal. Si tot cu un dosar penal a fost „cadorisit” si un sofer in varsta de 20 de ani. Acesta a fost oprit de catre politistii Biroului de Drumuri Nationale si Europene pe drumul national 14 in localitatea Slimnic. La o verificare mai atenta, rutierii au constatat ca autoturismul la volanul caruia se afla baiatul din Valea Viilor nu era inmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Contrabanda cu tigari "infloreste" in Romania

Un nou record negativ pentru Romania… In 2014 s-a atins cel mai mare nivel de contrabanda cu tigari din ultimii 4 ani. Aproape 16 la suta din totalul tigarilor vandute au fost nefiscalizate. Romania a devenit una dintre tarile cu o infloritoare…contrabanda cu tigari. Studiile realizate de catre o companie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro