Cercetati penal pentru braconaj

Hila Ovidiu

Doi tineri din Mag sunt cercetati penal dupa ce au pescuit ilegal intr-un iaz apartinand unei ferme piscicole. Politistii au gasit asupra tinerilor pestele prins si uneltele folosite pentru pescuit, astfel incat le-au intocmit imediat dosare penale .

Cei doi barbati in varsta de 22, respectiv 26 de ani, ambii domiciliati in localitatea Mag, au fost opriti in puterea noptii pentru un control de catre un echipaj al Politiei Orasului Saliste. In bagajele transportate de acestia pe motoscutere, politistii au gasit  in doi saci de rafie, doua plase monofilament de aproximativ 30 metri fiecare, o barca pneumatică cu vasle  si cantitatea de aproximativ  6 kg de peste specia caras. In urma investigatiilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca cei doi tineri au pescuit ilegal în Iazul nr. 4 apartinand unei ferme piscicole. Prejudiciul, in valoare de aproximativ 80 de lei, a fost recuperat si restituit partii vatamate. Cei doi tineri insa, sunt cercetati penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale OPC la produsele din peste

Aveti mare grija de unde cumparati peste proaspat sau preparate din peste. Inspectorii OPC au descoperit comercianti care au pus in vanzare astfel de produse care prezentau diferite nereguli si le-au retras de la comercializare. Controalele efectuate de catre inspectorii OPC Sibiu la magazinele care comercializeaza peste si preparate din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro