Cercetati in libertate

Hila Ovidiu

Cei 6 tineri arestati joi de politisti vor fi cercetati in stare de libertate. Este decizia Parchetului de pe langa judetactoria Medias care a dispus interzicerea suspectilor de a parasi tara in urmatoarele 30 de zile.

10 barbati au fost joi dimineata retinuti de politistii de la Sibiu. Potrivit oamenilor legii, gruparea care a fost destructurata  era specializata in savarsirea infractiunilor cu violenta, in localitatile Dumbraveni si Darlos. Vineri, 6 dintre ei, aufost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de arestare preventiva. Procurorii au decis ca acestia sa fie cercetati in stare de libertate. Autorii au varste cuprinse intre 20 si 45 de ani iar din locuintele lor,  au fost confiscate arme albe precum cutite, sabii, bastoane telescopice, sulite, box-uri, si dispozitive cu electrosoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se apropie selectia pentru Germania

Mai sunt doar cateva zile pana la inceperea selectiei romanilor care vor sa plece la munca in Germania. In 9 si 10 octombrie sibienii sunt asteptati pe strada Gladiolelor pentru a sta de vorba cu angajatorii. Sunt oferite o 100 de posturi in domeniile gastronomic-hotelier.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro