Cercetat pentru viol

Hila Ovidiu

Un sibian in varsta de 19 ani este cercetat pentru viol. El  a fost acuzat de o tanara in varsta de 20 de ani, care a depus plangere la politie. Procurorii au dispus cercetarea in stare de libertate dar suspectul nu are voie sa paraseasca localitatea de domiciliu.

Victima povesteste ca  barbatul a atras-o intr-un  apartament  sub pretextul unei intalniri la care urmau sa participe si alti prieteni comuni. In locuinta agresorului, victima a fost lovita de acesta in zona fetei si corpului, iar prin amenintare, a fost obligata sa intretina raporturi sexuale cu el. Baiatul a fost retinut de catre politistii Biroului Investigatii Criminale Sibiu fiind prezentat Parchetului de pe langa  Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventiva, instanta dispunand  masura interdicitiei de a parasi localitatea de domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru sarmani

Concert de caritate la Sala Thalia!  Manuela Golescu si Costel Busuioc au cantat duminica seara pentru copii nevoiasi. Concertul care a durat mai bine de 2 ore a ajuns la sufletul sibienilor prezenti la manifestare.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro