Cercetat pentru viol

Hila Ovidiu

Un barbat din localitatea Raul Sadului este cercetat pentru viol. Acesta a lovit o minora dupa care a intretinut relatii sexuale cu ea. Nenorocirea a avut loc intr-o livada cu meri din Cisnadie.

Suspectul are 40 de ani, si nu are un loc de munca. El a fost arestat preventiv si este cercetat pentru viol. Asta dupa ce in data de 21 mai o minora in varsta de 17 ani, a sesizat Politia Orasului Cisnadie cu privire la faptul ca o persoana de sex masculin, necunoscuta, a fortat-o sa intretina raporturi sexuale. Fapta s-a produs in timp ce tanara se plimba printr-o lidava de meri situata intre localitatile Cisnadie si Cisnadioara. Echipa operativa a Politiei Orasului Cisnadie a efectuat cercetarea la fata locului, iar in urma activitatilor a fost identificat suspectul. Instanta de judecata a eliberat pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 zile pentru comiterea infractiunii de viol, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inundatii la rampa Stefan cel Mare

Mai multe gospodarii de pe strada Stefan cel Mare au fost luni inundate. Localnicii  dau vina pe autoritati, si sustin ca nu este prima data cand se lupta cu apele. Pompierii au muncit ore in sir pentru a scoate apa din gradinile oamenilor.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro