Cercetat pentru detinere ilegala de arma

Hila Ovidiu

La 25 de ani un tanar din Richis este cercetat penal. Barbatul a incalcat regimul armelor si munitiilor prin detinerea unui pistol de tir sportiv pe care nu il declarase. Politistii i-au confiscat arma.

pistolBarbatul a fost descoperit de catre politistii din Biertan si Dumbraveni care au organizat o actiune specifica dupa ce au obtinut informatii conform carora tanarul din Richis detine ilegal o arma neletala dar care se afla pe lista celor supuse autorizarii. Asa ca au facut descinderi acasa la barbat si au gasit in urma verificarilor un pistol de tir sportiv detinut ilegal. Tanarul de 25 de ani s-a ales cu cercetare penala iar arma i-a fost confiscata. Cercetarile in acest caz continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Principele Nicolae la Sibiu

Alteta Sa Principele Nicolae a vizitat miercuri primaria Sibiu unde a avut o intrevedere cu Astrid Fodor, viceprimarul cu atributii de primar. Tanarul membru al Casei Regale va avea mai multe activitati la Sibiu in aceste zile si in lunile urmatoare. Principele a declarat ca nu este pentru prima oara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro