Cerc pedagogic la Gradinita 22

Hila Ovidiu

Gradinita nr. 22 din Sibiu a gazduit un cerc pedagogic la care au luat parte educatoare de la 30 de gradinite. In deschiderea evenimentului, copiii de la Scoala din Alamor au prezentat un program artistic special de traditii populare, iar copii de la grupa mare a gradinitei au prezentat programul intitulat “adunatul verilor”.

“Multiculturalitatea in tara si in lume” a fost tematica abordata de educatoarele de la 30 de gradinite, care s-au intalnit la Gradinita 22 din Sibiu, in cadrul Cercului Pedagogic desfasurat aici. Directoarea institutiei s-a folosit de acest pretext si pentru a inaugura practic noua cladire in care functioneaza gradinita, locatia de pe strada Poplacii. Atmosfera a fost inveselita de elevii de la Scoala din Alamor, care au prezentat un program folcloric inspirat din obiceiurile traditionale, dar si de copiii din grupa mare a gradinitei, care au prezentat obiceiul “adunatului verilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Mondiala A Sanatatii

Ziua Mondiala a Sanatatii sarbatorita mai de vreme la Sibiu. Si pentru ca tema din acest an este “sanatatea si imbatranirea”, la Clubul Pensionarilor 60+  vor avea loc mai multe actiuni dedicate persoanelor de varsta a treia. La nivel mondial Ziua sanatatii se sarbatoreste in data de 7 aprilie. Ziua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro