Centru de Prevenire a Criminalitatii, la Sibiu

Hila Ovidiu

Incepand cu aceasta toamna, intr-un spatiu oferit de Primaria Sibiu in cartierul Valea Aurie va functiona Centrul de Prevenire a Criminalitatii. Noul organism va fi subordonat Inspectoratului de Politie al Municipiului Sibiu.

Sibiul va fi unul dintre orasele  care va avea, incepand din aceasta toamna, un Centru de Prevenire a Criminalitatii. Finalizarea acestuia este trecuta pe lista cu  prioritati stabilita pentru acest an de IPJ Sibiu. Centrul va functiona  in cartierul Valea Aurie, intr-un spatiu care are o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati. Acest spatiu a fost pus la dispozitie de Primaria Sibiu, care a suportat si lucrarile de amenajare, in valoare de aproximativ 260 de mii de lei. Centrul va avea drept principal obiectiv desfasurarea de campanii si activitati preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

11 avize in 5 zile

Sibienii pusi pe mari schimbari si interventii la…retelele de utilitati. In doar 5 zile de cand s-a dat startul pentru eliberarea avizelor de sapatura au si fost depuse mai bine de 10 cereri. In intreg anul trecut au fost eliberate 165 de astfel de avize. Eliberarea avizelor de sapatura a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro