Centru de comanda la ISU Sibiu

Hila Ovidiu

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu are de marti un Centru de comanda pentru situatiile de urgenta. Valoarea investitiei date deja in folosinta a fost de aproape 700 de mii de lei, iar banii provin din bugetul judetului.

Marti a fost inaugurat Centrul Judetean de Coordonare si conducere a interventiei din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Sibiu. centrul va fi folosit de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Amenajarea spatiului s-a facut cu fonduri provenite de la administratia judeteana. Suma totala a fost de 685 de mii de lei. Centrul este prevazut cu laptopuri, calculatoare, copiator, imprimante, scanner, fax, ecrane LCD, o tabela smart board, un sistem de conferinta si videoconferinta, o statie radio, harti, o tabla de scris si un sistem de supraveghere perimetral cu 6 camere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Din 26 septembrie se vand doar instalatii termice in condensare

Vreti sa va puneti centrala proprie ieftina? Grabiti-va! Doar pana in 25 septembrie mai puteti cumpara centrale cu tiraj fortat. Din 26 septembrie intra in vigoare directiva europeana conform careia vor putea fi scoase la vanzare doar instalatii in condensare. Cei care doresc sa isi puna centrala individuala mai au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro