Centre medico-sociale in 18 localitati

Hila Ovidiu

Dispensarele medicale din 18 localitati din judet vor fi modernizate. La momentul de fata se lucreaza la 8 dintre ele. Banii pentru lucrari provin in proportie de 50 la suta de la Consiliul Judetean iar restul de la primariile solicitante.

indProiectul de finantare al centrelor medico-sociale a inceput inca in 2013. Consiliul Judetean a finantat cu 50 la suta realizarea a 5 centre. Este vorba despre Alamor, Sura Mare, Sadu, Orlat si Boita. Suma alocata a fost de 315 mii de lei. anula acesta sunt in lucru 8 centre medico-sociale. Reprezentantii Consiliului Judetean spun ca pana in 2016 cel putin 18 localitati ale judetului vor avea centre medico-sociale noi. Pentru anul acesta suma alocata fiecarui centru este de 45.500 de lei. per total Consiliul Judetean a alocat in 2014 450 de mii de lei, jumatate din suma totala necesara pentru reabilitarea si modernizarea centrelor. Restul de jumatate din bani reprezinta finantarea consiliilor locale din localitatile beneficiare. Pentru anul viitor au solicitat pana acum programare pentru renovarea sau reabilitarea centrelor Arpasu de jos pentru satul Nou Roman, Porumbacu de Jos, Seica Mica, Pauca, Turnu Rosu si Valea Viilor. Cererile mai pot fi depuse de catre primari pana la jumatatea acestei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractor la 15 ani

La doar 15 ani este hot cu acte in regula. Vorbim despre un minor din Medias cercetat de catre politisti pentru 2 furturi si o talharie. Pustiul va ajunge in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Tanarul de doar 15 ani, client vechi al politistilor, a comis 3 infractiuni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro