Cele mai multe furturi din locuinta au loc in weekend

Hila Ovidiu

Politistii spun ca majoritatea furturilor din locuinta, se comit la sfarsit de saptamana. Infractorii stiu cand proprietarii pleca de acasa, si actioneaza. Conform datelor oferite de Inspectoratul Judetean de Politie, cele mai multe furturi din locuinte au fost inregistrate in noptile de sambata spre duminica.

In anul 2011, prevenirea infractiunilor contra patrimoniului a constituit o prioritate nationala, iar la nivelul judetului Sibiu s-a stabilit ca prioritate prevenirea furturilor din locuinte. Din datele statistice, rezulta faptul ca, in anul 2011, la nivelul judetului Sibiu au fost sesizate peste 300 de infractiuni de furt din locuinta. Majoritatea au fost comise in week-end. O analiza realizata la nivelul IPJ Vaslui releva faptul ca, la fel ca in anul precedent, multe din infractiunile de furt din locuinta au fost comise datorita neglijentei proprietarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape in coma alcoolica, dar la volan

Un barbat a fost depistat in trafic, la volan  cu o alcoolemie de 0,73 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat. Enorm de mult spun politistii care i-au intocmit imediat dosar penal. Un echipaj de politie rutiera  a oprit in trafic un autoturism, condus de catre un barbat in varsta de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro