Cele 7 cismele ale orasului sunt functionale

Hila Ovidiu

Au fost pornite cismelele in Sibiu. La ora actuala cel putin 3 din cele 7 surse de apa potabila stradale pot fi oricand utilizate. Intretinerea si repararea lor intra in acelas contract cu cel al fantanilor arteziene.

Sibienii au incepand cu aceste zile de unde sa bea apa. Gratis!!! Si asta pentru ca municipalitatea a decis sa dea drumul si cismelelor nu doar fantanilor arteziene. Iar daca sibienii n-au chiar acum prea mare nevoie de ele, cu siguranta la vara cand va fi canicula acestea vor fi mai mult decat binevenite. La ora actuala cei care se bucura cu adevarat de pornirea cismelelor sunt cateii care se pot racori chiar in timpul plimbarii cu stapanul. Fantanile arteziene si cismelele sunt intretinute si reparate de o singura firma pe un singur contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prins cu cartofii-n sac

Un barbat din Medias a fost prins de catre politisti dupa ce a furat 150 de kilograme de legume dintr-un garaj. Autorul a spart usa imobilului si a carat spre casa sacii cu cartofi varza,fasole, ceapa, usturoi, ridichi si castraveti, dar pe cand a  fost pe punctul de a termina […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro