Cel mai vechi centru spa din Sibiu, Baia Populara beneficiaza de modernizari importante

Hila Ovidiu

Cel mai vechi centru spa din Sibiu, Baia Populara beneficiaza de modernizari importante. Multe dintre spatiile existente vor fi reamenajate. Mansarda spre exemplu va fi transformata in sala de fitness. Consilierii locali au votat in aceasta saptamana cel mai amplu proiect de modernizare a Baii Populare Sibiu. Acesta prevede reparatii capitale la retelele de utilitati, la sistemul de incalzire a apei si montarea de dezumidificatoare. O alta lucrare importanta este cea de amenajarea a mansardei cladirii. Pe langa amenajarea podului proiectul mai prevede si mutarea cazilor la subsol dar si amenajarea unui culoar de trecere dinspre sauna spre bazinul de inot.
Baia Populara a fost construita in anul 1904 si de atunci nu a suferit nicio interventie capitala. De serviciile celui mai vechi spa din Sibiu beneficiaza anual aproximativ 60 de mii de sibieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numarul furturilor din autoturisme a crescut alarmant in ultimele 3 luni

Numarul furturilor din autoturisme a crescut alarmant in ultimele 3 luni. Politistii spunc a primii vinovati de producerea acestor fapte antisociale sunt posesorii de autoturisme care isi lasa la vedere bunuri de valoare. Oamenii legii ii sfatuiesc pe sibieni sa nu lase pe bancheta genti sau telefoane nici macar atunci […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro