Cei mai talentati sibieni au prins un loc la Scoala Populara

Hila Ovidiu

De luni si-a deschi portile si Scoala Populara de Arte din Sibiu. 500 de tineri vor invata la cursurile de canto, instrumente muzicale, pictura sau tesut si cusut traditional.

500 de boboci au inceput de luni cursurile Scolii Populare de Arte si Meserii Ilie Micu din Sibiu. Vorbim despre sibieni inscrisi la cursurile de cultura si civilizatie, arta dramatica, orga, acordeon, canto popular, canto muzica usoara, chitara, instrumente de suflat, pictura si grafica, solfegii sau alte tipuri de cursuri modulare si piramidale destinate strict copiilor. De ani de zile cea mai mare problema a Scolii Populare de Arte din Sibiu este lipsa spatiului. Cladirea in care isi desfasoara acum activitatea institutia este mult prea mica pentru a putea permite admiterea tuturor sibienilor talentati care vor sa isi desavarseasca aptitudinile. Conducerea Scolii isi pune acum toate sperantele in conducerea Consiliului Judetean pentru rezolvarea problemei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a deschis noul An Universitar!

Studentii au inceput cursurile! Cei de la AFT au decis sa sarbatoreasca deschiderea anului universitar alaturi de studentii de la ULBS. Ceremonia a avut loc la Sala Transilvania si a fost presarata cu momente artistice, urari din partea autoritatilor locale si nationale dar si …mici cadouri pentru cei mai buni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro