Cei mai buni piloti vin la Raliul Sibiului

Hila Ovidiu

Cei mai buni piloti din lume iau startul in 19 iulie la Raliul Sibiului. Pregatirile pentru competitia sportiva au intrat deja in linie dreapta. Spectacolul se anunta unul de zile mari, iar premierea castigatorilor se va face pentru prima oara in timp real, adica imediat dupa sosire si nu la finalizarea competitiei asa cum era pana acum.

Raliul Sibiului ia startul in data de 19 iulie. La linia de pornire vor fi prezenti 61 de piloti din 15 tari. Organizatorii spun ca cei mai de seama piloti din lume se vor afla in zilele de competitie la Sibiu. Judetul nostru este reprezentat in concurs de 5 echipaje. Cel mai tanar participant are doar 17 ani, nu are permis auto dar este deja licenta de pilot si va participa doar la speciale evitand astfel drumurile publice unde posesia de carnet de conducere este obligatorie. Atentie! o parte dintre drumurile publice vor fi inchise in timpul desfasurarii probelor de concurs. In municipiu va fi inchisa strada Gheorghe Lazar. De cand a intrat in circuitul international, Raliul de la Sibiu, a intrat si in colimatorul preimarului Klaus Johannis. Acesta a promis ca daca vor fi rezultate bune la editia cu numarul 8 ce va debuta saptamana viitoare, editia cu numarul 9 va aduce si o finantare mult mai consistenta din partea municipalitatii. Pentru editia de anul acesta organizatorii au primit suma de 250 de mii de lei din partea municipalitatii sibiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nedeia de Sfantul Ilie

Weekendul care se apropie se anunta plin de incarcatura traditionala. In Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului in zilele de 14 si 15 iulie va avea loc Nedeia de Sfantul Ilie. Sarbatoarea aminteste de un vechi obicei pastoral in care oamenii din regiunile muntoase se intalneau, petreceau si organizau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro