Ceata ridica probleme pentru soferi

Hila Ovidiu

Pentru zilele urmatoare meteorologii au emis avertizare de ceata, mai ales pentru zonele depresionare. In aceste conditii de vizibilitate redusa, soferii pot intampina unele dificultati in trafic. Tocmai de aceea oamenii legii ii sfatuiesc sa circule prudent, cu viteza adaptata la conditiile de meteo si sa foloseasca in permanenta luminile de ceata.

Atentie la ceata! Meteorologii ne aveartizeaza ca in zilele care urmeaza vom avea parte de dimineti friguroase, cu ceata. In aceste conditii soferii trebuie sa fie cat se poate de vigilenti. Politistii rutieri ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa circule cu viteza adaptata la conditiile meteo-rutiere, sa pastreze distanta regulamentara fata de autoturismrele care circula in fata lor si sa foloseasca luminile de ceata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unitatea de Primiri Urgente se extinde

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a primit in sfarsit bani pentru extinderea Unitatii de Primiri Urgente. Procesul de extindere va consta in construirea a doua corpuri noi de cladire, in fata si in spatele actualei cladiri a UPU, pe o suprafata de aproape 157 de metri patrati. Costul proiectului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro