Cea de-a doua emisie de titluri de stat „Centenar” aproape de final

Hila Ovidiu

Miercuri a fost ultima zi in care romanii din mediul rural au mai putut cumpara titluri de stat din editia centenar. Pana la momentul de fata reprezentantii Ministerului Finantelor nu au anuntat daca va mai fi si o a treia emisie de titluri.

Cea de-a doua editie de titluri de stat a fost lansata la inceputul acestei luni. Ea s-a inchis in cursul acestei zile pentru cei din zonele rurale care au dorit sa achizitioneze titluri “Centenar” prin serviciile postale publice. Emisia se incheie in 23 august pentru cei care vor achizitii prin oficiile postei din municipii iar data de 24 august este dead-line-ul pentru achizitia din unitatile operative ale Trezoreriei Statului.

Titlurile au valoarea nominala de un leu si pot fi achizitionate pana in limita sumei de 100.000 de lei. Scandenta acestora este peste 3 ani, dobanda este de 4,5% iar veniturile inregistrate sunt neimpozabile.

Prima editie de titluri de stat a fost emisa in luna iulie a acestui an. S-au vandut titluri de stat in valoare de 786 de milioane de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minor si adult cercetati penal pentru infractiuni rutiere

Infractiunile rutiere sunt la rang de sport national in judetul nostru. Mai ales cele in care sunt implicati minori. In ultimele 24 de ore politistii au descoperit in trafic un tanar in varsta de doar 15 ani. Culmea este ca, in dreapta lui se afla cel care ii incredintase autoturismul, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro