Cazut de pe schela

Hila Ovidiu

Un barbat de 29 de ani, care lucra pe schela la izolarea unui bloc de pe strada Maramuresului, a fost la un pas de moarte dupa ce s-a prabusit in gol de la aproximativ 5 metri inaltime. Desi victima are reaumatisme abdominale si la cap, medicii spun ca este in afara oricarui pericol.

Ziua de 13 i-a purtat ghinion cu carul unui barbat de 29 de ani din Sibiu. Omul lucra alaturi de colegi la izolarea unui bloc de pe strada Maramuresului, cand s-a dezechilibrat si a cazut in gol de la aproximativ 5 metri. Cuprinsi de panica, colegii muncitorului au chemat imediat ambulanta. Barbatul a suferit traumatisme severe la cap si la abdomen, insa medicii au reusit sa-l stabilizeze. Inspectorii ITM au deschsi o ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul, si daca au fost respectate toate normele de protectie a muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traversare periculoasa

Un copil de numai 9 ani din Valea Viilor a ajuns in spital, in coma, dupa ce a traversat strada neregulamentar. Baiatul se deplasa pe langa bicicleta si a sarit in fata unui autoturism al carui sofer nu a mai reusit sa evite impactul. Graba si neatentia puteau sa-l coste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro