Cazuri viroză şi gripă în unităţile de învăţământ din judeţul Sibiu in 13.02.2020

stiri redactie

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 12.02.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 114 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2568 de cazuri de viroză.

Cursurile sunt suspendate la clasele a IV-a B și a VI-a B de la Școala Gimnazială Nr. 25 Sibiu în zilele de 13 și 14 februarie 2020, iar în zilele 13-17.02.2020 cursurile sunt suspendate și la clasa a VII-a de la Școala Gimnazială Nr. 25 Sibiu și la clasa a VIII-a A de la Liceul Teoretic ”Gustav Gündisch” Cisnădie pe motiv că peste 20% din numărul de elevi din fiecare clasă absentează din cauza virozei. În aceste clase sunt înscriși, în total, 90 de elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Procedurile de atribuire directă pentru 9 trasee județene, reluate de CJ Sibiu

Consiliul Județean Sibiu a reluat procedurile de atribuire directă, a mai multor trasee județene, întrucât la ședința anterioară nu s-a prezentat niciun operator de transport rutier. Traseele sunt: Sibiu  – Tălmaciu -Sădurel Sibiu – Șeica Mare-Metiș Sibiu- Ruși- Veseud Sibiu- Alțîna- Ghijasa de Sus Sibiu- Chirpăr- Săsăuș Sibiu- Ocna Sibiului- […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro