Caz probabil de West Nile

Hila Ovidiu

Directia de Sanatate Publica Sibiu anunta ca probabil cel de-al patrulea caz de infectie cu West Nile la Sibiu. 2 dintre cele 3 teste care trebuiesc efectuate pentru confirmarea bolii au iesit pozitive.

Reprezentantii Directiei de sanatate Publica spun ca au catalogat ca probabil cel de-al patrulea caz deoarece doar 2 dintre cele 3 teste care confirma prezenta virusului care a dus la producerea meningo-encefalitei s-au putut efectua. Cat a fost in spital, pacientului nu i-a fost recoltat lichid cefalorahidian pentru determinarea cu exctitate a prezentei virusului. Insa ambele probe de sange au iesit pozitive.

Reamintim faptul ca in luna august in judetul nostru au fost confirmate cu laboratorul 3 cazuri de imbolnavire cu meningita sau meningo-encefalita cauzata de prezenta virusului West Nile. Din fericire pana la momentul de fata in judetul nostru nu au fost inregistrate cazuri de deces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari pentru reamenajarea separatoarelor sensurilor de circulatie in zona centrala

Pregatirile pentru Summitul de anul viitor sunt in toi iar municipalitatea sibiana face eforturi sustinute pentru ca orasul sa arate cat mai bine la sosirea oaspetilor europeni. In aceste zile se lucreaza la reamenajarea separatoarelor sensurilor de circulatie de pe tronosonul Piata Unirii-Andrei Saguna-Morilor. Valoarea totala a investitiei este de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro