Cautati de Politie

Hila Ovidiu

Politistii sibieni cer ajutorul cetatenilor pentru a prinde doi talhari. Este vorba despre doi tineri care i-au smuls unei femei lantisorul de la gat in plina strada. Cei care ii cunosc pe barbatii din imaginile urmatoare sunt rugati sa sune la 112.

Foto 1Politistii sibieni cer ajutorul sibienilor pentru a putea prinde doi tineri care au talharit o femeie pe strada Nicolae Iorga. Cei doi au pandit-o pe femeie si cand s-au asigurat ca nu este nimeni in apropierea ei pentru a-i sari in ajutor i-au smuls lantisorul de aur de la gat. Totul s-a intamplat in plina zi. Disperata femeia a mers la Sectia 1 de Politie. Imaginile cu cei doi talhari au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei firme din zona. politistii le-au dat publicitatii in speranta ca asa vor reusi sa ii prinda pe hoti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfaturi de viata sanatoasa pentru elevii din scolile judetului

Elevii din 38 de scoli judetene invata sa aiba un stil de viata sanatos. Scolarii din clasele a V0a si a VI-a sunt participanti la un proiect desfasurat la nivel national care are ca scop promovarea activitatii fizice si a unui regim alimentar echilibrat. Elevii din mai multe scoli ale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro