Cautat de politisti dupa ce si-a umplut rezervorul masinii fara sa plateasca

Hila Ovidiu

Politistii fac din nou apel la sibieni. De aceasta data pentru a reusi sa dea de urma unui barbat care a alimentat intr-o benzinarie si a plecat fara sa plateasca. Prejudiciul astfel creat este de 240 de lei.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tanarul stationeaza cu masina in dreptul pompei de alimentare, coboara tacticos din masina, incearca sa alimenteze, pare sa se razgandeasca iar mai apoi revine asupra deciziei si alimenteaza. Pana aici nimic neobisnuit numai ca, dupa ce s-a vazut cu rezervorul plin, soferul demareaza in tromba. Totul s-a intamplat intr-o statie peco de pe Milea. Prejudiciul produs de conducatorul auto a fost de 240 de lei. Politistii fac acum apel la sibieni sa ii ajute sa il prinda pe hot. Daca va fi prins barbatul va fi cercetat pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 18 mai

Pe 18 mai 1920 s-a născut Papa Ioan Paul al II-lea (cardinalul polonez Karol Jozef Woityla, arhiepiscop de Cracovia), ales ca Suveran Pontif la data de 16 octombrie 1978 (d. 2 aprilie 2005). foto 1048 – S-a născut Omar Khayyam, poet, matematician şi astronom persan (d. 1123). 1388 – A […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro