Cautat de doua zile

Hila Ovidiu

De doua zile pompierii sibieni cauta un taximetrist despre care se presupune ca s-ar fi inecat in barajul de la Porumbacu de Jos, pe raul Olt. Acesta a plecat duminica la pescuit cu un prieten, si-au instalat unditele, s-au retras fiecare in masina proprie pentru a se adaposti de frigul de afara iar dimineata, tanarul de 35 de ani a fost de negasit. pompierii sibieni au cautat trupul barbatului si ieri, si azi.

Duminica seara cei doi barbati au plecat sa pescuiasca pe Olt in zona barajului de la Porumbacu de Jos. Din cauza frigului cei doi s-au retras in masinile personale si chiar au adormit. La ivirea zorilor doar unul dintre pescari mai era de gasit. Celalalt, un tanar de 35 de ani lipsea. Alarmat, prietenul sau a sunat la 112. de atunci si pana in momentul de fata pompierii sibieni incearca sa dea de urma barbatului disparut despre care se presupune ca s-a inecat in lac. Cautarile s-au intins pe parcursul primelor doua zile ale saptamanii iar barbatul este de negasit si la aceasta ora. Oficialii ISU spun ca adancimea mare a apei dar si vantul ii impiedica sa isi desfasoare in conditii optime actiunea de cautare. Se presupune ca barbatul a cazut in lac si s-a inecat. barca penumatica a tanarului a fost gasita aproape scufundata pe marginea lacului. Cautarile continua si la aceasta ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suporterii sibieni protesteaza

Suporterii sibieni se pregatesc de miting. Acestia vor iesi joi in strada pentru a protesta in speranta salvarii fotbalului sibian. Pana atunci insa, suporterii sibieni au plecat sa sustina echipa nationala in confruntarea cu Olanda.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro