Cateva zile pana la inaugurarea Pietei Taranesti Transilvania

Hila Ovidiu

Sambata se deschide Piata Taraneasca Transilvania. Aceasta este prima piata volanta in care producatorii judetului pot vinde fara sa plateascas taxe. Pana la ora actuala 55 de apicultori, fermieri si agricultori.

Sambata, 1 septembrie, va fi inaugurata Piata Taraneasca Transilvania. Plasata in fata Salii Transilvania aceasta va fi deschisa intre orele 08.00-14.00.Pana la ora actuala s-au inscris 55 de producatori din 29 de localitati. Acestia vor veni cu lactate, produse din carne, oua, miere si multe alte produse alimentare. Producatorii vor avea ocazia de a veni la piata sa isi vanda produsele fara a achita nicio taxa. Asta va duce, spera reprezentantii Consiliului Judetean, la comercializarea produselor la preturi sub cele existente in restul pietelor sibiene. Conditia esentiala pentru ca acestia sa fie primiti in piata este ca acestia sa fie producatori traditionali sibieni. Piata Taraneasca Transilvania va fi amenajata pe mai multe sectoare. Producatorii vor avea la dispozitie vitrine frigorifice, mese pentru expunerea produselor, scaune si umbrelute. Organizatorii au prezentat si primele schite conform carora va functiona prima piata volanta din Sibiu. Consiliul Judetean Sibiu a alocat suma de 160 de mii de lei pentru amenajarea pietei si dotarea ei cu mobilier specific.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strainii, in colimatorul politistilor rutieri

Politistii rutieri vor desfasura in aceasta saptamana ample actiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere in randul conationalilor de peste hotare, care se intorc din concediu. Din cauza oboselii si a vitezei, multi soferi care strabat mii de kilometri pentru a se intoarce la munca, peste hotare, produc accidente rutiere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro