Castelul Thobias din Boarta scos din nou la licitație!

stiri redactie

Consiliul Județean Sibiu reia licitația pentru vânzarea Castelului Thobias din satul Boarta (comuna Șeica Mare), întrucât la prima licitație organizată în data de 8 iulie 2020 s-a depus o singură ofertă.

Astfel, vineri, 31 iulie 2020, ora 10, este data limită pentru depunerea ofertelor, urmând ca la ora 11 să aibă loc deschiderea ofertelor și anunțarea câștigătorului.

Conform art 14  din Regulamentul de vânzare prin licitație publică a imobilului,  aprobat prin HCJ nr.98/2020, ”în situația în care la a doua licitație se prezintă un singur ofertant, cu documentația completă,  imobilul se va adjudeca la prețul oferit, dar nu mai mic decât prețul de pornire a licitației”.

Prețul de pornire a rămas același, respectiv 302.850, 98 lei (echivalentul a circa 62.500 euro).

Documentația de atribuire  se poate obține de la Consiliului Județean Sibiu – Centrul de Informații pentru Cetățeni, sau de pe site-ul instituției:

http://www.cjsibiu.ro/evenimente/31316/

Pentru relații suplimentare, persoana de contact este dna Anda Crețu – Serviciul Patrimoniu și Investiții din cadrul aparatului de specialitate a Consiliului Județean Sibiu, tel. 0269/217733 interior 125 sau 126.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acţiuni ale IJP Sibiu

Sibian cercetat penal în Franța, arestat preventiv În cursul zilei de 14 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare un mandat de arestare emis de către Curtea de Apel Alba Iulia în vederea predării către  autoritățile judiciare din Franța a unui sibian în vârstă de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro