Casa in flacari

Hila Ovidiu

Incendiu la o casa in Sadu! Pentru stingerea lui s-a intervenit initial cu 3 autospeciale. Din fericire nu au fost victime. Pagubele materiale sunt insa insemnate. Interventie de urgenta a pompierilor la Sadu. O casa a luat foc. Initial de la Sibiu au plecat 3 autospeciale. S-a constatat la fata locului ca nu este nevoie de toate masinile. Faptul ca in zona exista un serviciu de pompieri voluntari a facut ca interventia sa fie mult mai prompta. Din fiericire nu s-au inregistrat victime insa holul locuintei a fost distrus aproape in totalitate. Din primele cercetari rezulta ca focul a fost pus de o mana criminala. Politistii au deschis la randul lor o ancheta.
Pompierii ii sfatuiesc pe sibieni sa nu lase surse de foc nesupravegheate, sa nu uite tigari aprinse in incapere si sa nu foloseasca mijloace de incalzire improvizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tăcere totală la CJ Sibiu, după condamnarea lui Cindrea

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu adoptă tăcerea totală în cadrul administraţiei judeţene sibiene , în urma condamnării definitive a preşedintelui CJ Sibiu Ioan Cindrea (PSD) la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Aceeaşi atitudine o are şi prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli, reprezentantul Guvernului în teritoriu. Preşedintele (CJ) Sibiu, Ioan […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro