Casa de Pensii calculeaza automat contibutiile

Hila Ovidiu

Pentru a evita cozile de la gisee, Casa de Pensii Sibiu anunta ca nu este nevoie de depunerea de cereri pentru recalcularea contributiilor de asigurari sociale de sanatate retinute pana acum pensionarilor si pentru restituirea sumelor retinute cu acest titlu din ianuarie 2011 pana in prezent. Noua modalitate de calcul a acestor contributii se va aplica in mod automat pentru toti pensionarii din categoria avuta in vedere.

In  intraga tara pensionarii CARE au venituri de peste 740 de lei  s-au inghesuit la ghiseele Caselor de pensii pentru a depune cereri in vederea recalcularii si recuperarii sumelor de bani retinute drept contributie la asigurari sociale si de sanatate. Pana acum, la Sibiu, s-au prezentat doar 50 de persoane pentru a depune astfel de cereri. Reprezentantii Casei de Pensii Sibiu ii informeaza pe cei direct vizati ca noua modalitate de calcul al acestor contributii se va aplica in mod automat pentru toti pensionarii care au pensii mai mari de 740 de lei. De asemenea, pentru aceasta nu este nevoie de depunere de cereri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibian retinut de DIICOT

Un sibian a fost retinut  miercuri pentru participarea la un grup infractional organizat specilizat in frauda informatica. Actiunea de la Sibiu a fost coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Serviciul Teritorial Ploiesti si a cuprins 15 perchezitii concomitente in mai multe orase […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro