Casa de Cultura, inca inchisa

Hila Ovidiu

Casa de Cultura si-ar putea deschide portile insa numai cu afisarea unei placute prin care cei care ii trec pragul sa fie informati ca unitatea nu detine autorizatie de securitate la incendiu. Cei care se ocupa de imobil au aplicat in ultima luna a anului trecut dosarul pentru obtinerea avizului ISU insa acesta a fost respins.

Reprezentantii Casei de Cultura a Sindicatelor au facut nenumarate demersuri pentru a putea intra in legalitate in ceea ce priveste autorizatia de siguranta la incendiu. Pana in momentul de fata insa avizul ISU nu a putut fi obtinut. Inspectorii de la Pompieri spun ca nu a fost depusa deocamdata intreaga documentatie necesara pentru obtinerea avizului. Cel mai recent dosar pentru obtinerea autorizatiilor specifice a fost depus in luna decembrie a anului trecut. Dosarul a fost insa respins fiind considerat incomplet. Pana la finele acestei saptamani nu a mai fost redepusa documentatia tehnica specifica. Cei de la ISU spun ca sunt in continuare deschis pentru dialog si ofera sprijin in vederea obtinerii documentatiei necesare. Noua legislatie spune ca unitatile care nu au obtinut avizele necesare si-ar putea deschide portile publicului insa numai cu afisarea la intrare a unui panou informativ din care sa reiasa faptul ca imobilul nu detine autorizatia de securitate la incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un sibian in cabinetul Dancila

S-au aflat numele ministrilor care vor face parte din cel de-al treilea guvern PSD-ALDE. Printre cei care au trecut  cu bine de votul politicienilor se numara si sibianul Bogdan Trif. Acesta a fost propus ca ministru al Turismului. Dupa zile in sir de negocieri aprinse, reprezentantii PSD au reusit sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro