Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează o nouă ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”

stiri redactie

Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează o nouă ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”. Concursul ajuns la cea de-a 20-a ediție este organizat pe patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie, critică literară, și se adresează  tuturor  tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate. 

Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 20 martie 2020. Vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.

”Ȋn fiecare ediție, acest concurs a reușit să acapareze atenția a sute de elevi și studenți, oferind tinerilor oportunitatea de a ȋmpărtăși creațiile originale tânărului public cititor ca o alternativă la literatura contemporană, o literatură prin care tinerii se descoperă pe sine şi lumea ȋnconjurătoare. În acest spirit, dorim să celebrăm originalitatea și diversitatea creațiilor tinerilor noştri scriitori și să  încurajăm apropierea acestora  de  literatură”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu.

Detaliile concursului se regăsesc pe www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

INCENDIU DE VEGETAŢIE USCATĂ, LA SLIMNIC

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari în localitatea Slimnic pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată.Au ars aproximativ 5 ha de vegetație uscată și resturi vegetale.În sprijin au intervenit și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Slimnic.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro