Cartile de aventura, preferatele copiilor

Hila Ovidiu

Cine a spus ca scolarii din ziua de azi nu mai citesc s-a inselat amarnic! Bibliotecarii spun ca in fiecare zi le trec pragul cam 100 de copii. Printre pasiunile cititorilor se numara cartile de aventura.

indexPoate ca nu peste tot este la fel, dar la Sibiu scolarii chiar citesc. Majoritatea vin, ce-i drept la indrumarea dascalilor care le ofera de fiecare data titluri de lecturi pentru vacanta. Dupa 2, maxim 3 carti imprumutate insa, scolarii prind gustul lecturii si isi fac curaj pentru a se avanta pe taramurile cunoasterii. Preferatele lor sunt cartile de aventura.
Trinerii pot lua parte si la celelalte activitati educative care au loc la Sectia pentru Copii a Bibhliotecii Astra. Vorbim aici despre cursuri de limbi straine, origami, ore de lectura, proiectii video si chiar teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stilul arhitectural brancovenesc

O expozitie dedicata domnitorului Constantin Brancoveanu a fost vernisata si in corpul nou al Bibliotecii Astra. Aceasta este realizata de catre Uniunea Arhitectilor si vizeaza stilul arhitectural brancovenesc. Cladiri construite in acest stil pot fi gasite chiar si in Sibiu. Anul Brancoveanu a fost sarbatorit asa cum se cuvine la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro