Carmen Iohannis revine la catedra de la Gheorghe Lazăr

Hila Ovidiu

Carmen Iohannis, soţia presedintelui Klaus Iohannis, a decis să predaa în continuare  la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” din Sibiu. În acest sens, Carmen Iohannis a cerut Consiliului de Administraţie al unitătii şcolare încadrarea cu o jumătate de normă pentru anul şcolar 2015 – 2016.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Judeţului (ISJ) Sibiu, Livia Creţulescu, a declarat, marţi, că soţia preşedintelui a decis să predea Limba engleză la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” din Sibiu şi în anul şcolar următor, potrivit mediafax.ro.

“Doamna Iohannis a cerut în scris să predea în continuare, cu jumătate de normă, la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu. Consiliul de Administraţie al unitătii a decis să accepte cererea, iar doamna Iohannis va preda în continuare Limba engleză”, a declarat Livia Creţulescu.

Cel mai probabil, soţia preşedintelui Iohannis va sustine cele opt ore de engelază care formează o jumătate de normă în două zile consecutive.

Carmen Iohannis preda de mai mulţi ani Limba engleza la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BAC: Peste 400 de absolvenţi din Sibiu, RESPINŞI !

Peste 460 de absolvenţi de liceu, reprezentând 71,85%, din cei înscrişi la sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat, nu au reuşit nici de această dată să obţină note de trecere. În urma afişării rezultatelor, 191 de candidaţi au contestat notele. Potrivit statisticii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu înainte de contestatii, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro